Friska konsumenter har något att vara stolta över i sina komponenter i kosten, men en ny studie hävdar att den hälsomedvetna, diet kan ha planeter-skador, nackdel: dessa ätare av att slösa mer mat än de som har en mindre hälsosam kost. I en studie som publiceras idag (18 April) i tidskriften plos one, har forskare funnit att högre kvalitet dieter var förknippade med matavfall. I synnerhet, utredare rapporterade att cirka 39 procent av den totala dagliga matavfall i USA kommer från frukt, grönsaker och blandade rätter från båda. Healthy Food ConsumersEtt annat stort problem var mejeri, 17%, och då köttet, 14 procent. “Att äta hälsosamt är viktigt och ger många fördelar, men hur kan vi genomföra dessa dieter, du måste tänka mycket mer medvetna föroreningar,” studie medförfattare Meredith Niles, ett bevarande av ekolog vid University of Vermont, – anges i meddelandet. För information om den Amerikanska kosten, forskarna analyserade data från 2015 index är att äta Hälsosamt (national survey on food) och Department of agriculture, “vad vi äter i Amerika data base”. För att beräkna mängden mat som slösas bort, tittade på olika offentliga källor. [Amerikanerna äter ungefär ett ton mat per år (Infographic)], Sade han, studier har visat att den genomsnittliga Amerikanska tillbringade nästan 1 pund. (0,5 kg) av mat varje dag, från 2007 till 2014. I hela landet, som lämnar ca 300 miljoner pund. (136 miljoner pund) att spendera på mat varje dag, forskarna kom till slutsatsen. Hur det påverkar avfall till miljön? Forskare uppskattar att det varje år cirka 780 miljoner pund. (350 miljoner kg) av bekämpningsmedel, 1,8 miljarder pund. (800 miljoner pund) av kväve gödselmedel och 4,2 biljoner liter (16 miljarder liter vatten för bevattning är borta för grödan, som var intakt. I totala, årliga matavfall kräver 30 miljoner hektar (12 miljoner hektar) för att bruka marken. Även om frukt och grönsaker behöver inte ha så mycket jord eller gödsel för odlingen jämfört med andra livsmedel, kräver en bra mängd bekämpningsmedel för att underhålla och är mycket orolig över vattnet. Mer än hälften av 4,2 biljoner liter vatten för bevattning används under de senaste åren har tillväxten av rester av frukt och grönsaker. Det är dock inte alla dåliga nyheter: tidigare studier har visat att de bästa dieter är förknippade med miljömässiga fördelar, såsom mindre utsläpp av växthusgaser och, naturligtvis, mindre användning av åkermark, studien säger.

Forskare har märkt att det, trots resultatet, inte om man antar att Amerikanerna väljer mindre hälsosam mat, men jag rekommenderar dig att kost program och även matavfall. Vissa länder, som Brasilien och Sverige, som är anpassad till friska regler i kraft som rör hållbar utveckling beaktas, men inte mat avfall, i överenskommelse med den förklaringen. Lär dig att laga och förvara mat, och hur man skiljer mellan skämd mat och mat som har varit skadade, men fortfarande är ätbar, kan också bidra till att minska föroreningen av miljön, forskarna notera. I själva verket, vissa program har redan framkommit att lösa dessa problem, som i Brittisk aktivist och författare Tristram Stuart, som samlar värdelös kulturer och gör dem till värdefulla mat för människan. På individuell nivå, att vara medveten om problemet med mat och upphandling planering och matavfall kan förändra situationen, forskare säger, att tänka, när du ser vad som är nästa ofullkomliga KIWI.

Amerikaner avfall nästan ett halvt kilo mat per person och dag, men den exakta mängden mat som slösar vi är olika, och med en hälsosam diet, en ny University of Vermont co-författare av en nationell studie som ligger. Mellan 2007-2014, AMERIKANSKA konsumenterna spenderar ca 150 000 ton mat per dag – om ett pund (422 g mat per dag, per person. Forskarna tror att det avfall som i enlighet med användning av 30 miljoner hektar per år (7% av den totala odlade mark) och 4,2 biljoner liter vatten per år. Enligt en studie som publiceras idag i tidskriften plos one, utfärdat antal måltider är cirka 30% av den genomsnittliga dagliga kalorier för varje Amerikan, eller mer än 320 miljoner människor. Medan de flesta människor vill äta bättre är att sätta mer frukt och grönsaker i potten – forskning har visat att högre kvalitet dieter var associerade med högre nivåer av matavfall. I studien har forskare från the Ministry of agriculture, agricultural research service, Universitetet i bologna och University of new Hampshire, är den första att undersöka förhållandet mellan kvalitet av livsmedel avfall och dess negativa inverkan på miljön.

Sunda matvanor och livsmedel avfall Från 22 matgrupper, frukt, grönsaker, frukt och juice blandad frukt och grönsaker (39 procent) har gått till spillo i de flesta mejeriprodukter (17%) och kött och kötträtter, blandat (14%). “Högre kvalitet kost med mycket frukt och grönsaker som konsumeras i större mängder jämfört med andra produkter, säger medförfattaren Meredith Niles, Universitetet i bologna biträdande Professor. “Att äta hälsosamt är viktigt och ger många fördelar, men hur kan vi genomföra dessa dieter, du måste tänka mycket mer medvetna föroreningar.

Studien visade också att viljan att äta hälsosamt, mindre åkermark av lägre kvalitet dieter, men leda till en ökning av avfall i vatten för konstbevattning och bekämpningsmedel, som används vid högre priser, i genomsnitt, odling av frukt och grönsaker”.De flesta av de studier som tittat på utsläppen av växthusgaser och användningen av området och dess relation med olika dieter, säger Niles, forskare på Gund Institutet, UVM miljö, och den Avdelning för livsmedel och nutrition. “Den här studien är den första att överväga matavfall är en viktig del av olika resultat diet.” Människor tillbringar nästan ett kilo mat varje dag. Nationell studie av Amerikanska konsumenter tror att frukt, grönsaker, och frukt och grönsaker, i slutändan, det som återstår av mer mat än andra typer av mat. Forskning visar att människor behöver mer effektiva strategier för att minska svinnet av livsmedel, särskilt de som led en hälsosam kost. Kredit: Brian Jenkins/UVM. Forskarna uppskattar att konsumenten är i överensstämmelse med matavfall samlingar, som erhålls med hjälp av de 780 miljoner pounds av bekämpningsmedel och 1,8 miljarder pounds av kvävegödsel varje år. Båda utgör betydande kostnader för miljön och bönder som ägnar mark och resurser för att producera mat som inte är avsedd för konsumtion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *